یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد
سرخط خبرها

کاخ سفید: به سیاست چک سفید امضای ترامپ به عربستان پایان دادیم | تلاش بایدن برای عادی‌سازی روابط اسرائیل و عربستان

  • کد خبر: ۱۱۶۵۹۴
  • ۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۲
کاخ سفید: به سیاست چک سفید امضای ترامپ به عربستان پایان دادیم | تلاش بایدن برای عادی‌سازی روابط اسرائیل و عربستان
مشاور امنیت ملی کاخ سفید اظهار داشت که دولت بایدن به سیاست چک سفید امضای ترامپ به عربستان سعودی پایان داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید در یک نشست خبری به سفر قریب‌الوقوع رئیس‌جمهور آمریکا به منطقه از جمله عربستان اشاره کرد و اظهار داشت که «این سفر بار دیگر بر نقش مهم آمریکا در منطقه تأکید خواهد کرد».

وی با بیان اینکه ایالات متحده خواهان توسعه روابط با عربستان سعودی از طریق دستیابی به صلح در منطقه است، تصریح کرد: «بایدن در جریان سفرش به عربستان با، ولی عهد سعودی و پادشاه عربستان و دیگر مقامات این کشور دیدار خواهد داشت».

مشاور امنیت ملی ایالات متحده در ادامه ادعا کرد که «خروجی دیپلماسی دولت بایدن در قبال عربستان، آتش بس در یمن و شورای همکاری متحدتر است».

جیک سالیوان با تأکید بر ادامه سیاست آمریکا برای سازش رژیم صهیونیستی با حکام عرب در منطقه تصریح کرد: «ما می‌خواهیم مسیر بهبود روابط بین اسرائیل و بیشتر کشور‌های عربی را ارتقا دهیم».

مشاور امنیت ملی کاخ سفید افزود: «بایدن در دیدار با مسئولان خلیج فارس، آن‌ها را در جریان ضروت تامین مقادیر کافی بازار نفت قرار خواهد داد».

وی تصریح کرد: «بایدن راهبرد و چشم انداز خود برای غرب آسیا را در نشستی با حکام کشور‌های حاشیه خلیج فارس، عراق، اردن و مصر ارائه خواهد کرد».

جیک سالیوان گفت که بایدن از سفر منطقه‌ای خود برای «ادغام بیشتر اسرائیل در منطقه و پیشبرد روابط عادی بیشتر میان اسرائیل و عربستان سعودی استفاده خواهد کرد».

مشاور امنیت ملی کاخ سفید عنوان کرد که «عادی‌سازی مناسبات وقت طولانی می‌طلبد، اما بایدن در سفر خود در همین جهت تلاش خواهد کرد».

وی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع برجام اشاره کرد و بدون هیچ گونه اشاره به خروج یک‌جانبه کشورش از توافق برجام و اصرار واشنگتن بر نقض تعهدات برجامی گفت: «ما به ایرانی‌ها پیام دادیم که توافقی وجود دارد که از حمایت ما و شرکای اروپایی‌مان برخوردار است و ایران باید آن را بپذیرد».

سالیون در ادامه ادعا‌های تکراری خود در رابطه با توافق هسته‌ای با ایران گفت که «ایران باید بین بازگشت به پایبندی به توافق هسته‌ای یا مواجهه با فشار فزاینده آمریکا و انزوای بین المللی یکی را انتخاب کند!».

 مشاور امنیت ملی کاخ سفید همچنین مدعی شد که «ایران در حال آمادگی برای ارسال چند صد پهپاد به روسیه است و برخی از این پهپاد‌ها قابلیت حمل سلاح دارند!».

وی در پایان ادعا‌های واهی و بدون پشتوانه علیه ایران عنوان کرد که طبق اطلاعات آمریکا، «ایران در صدد آموزش استفاده از این پهپاد‌ها به نیرو‌های روسیه است!».

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->